Søndag går man rundt og sturer…

– …mandag stunder helgen til!

(Uff, har en følelse av at det var noe imellom her, som vi har glemt.  Det må være vrangvilje, eller kanskje alderen, eller så må det være noe annet.  Eller så har vi glemt det…)

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
alderen, det, glemt, mandag, søndag

2 comments


  1. Ja arbeidsuken består av mandager og fredager. Helgen er også kjapt unnagjort. Alle disse dagene, ikke visste jeg at det var livet.

  2. avatar Dag Eigil

    Ja, det er nok hverdagene det er flest av, og man må verdsette dem. Helger og ferier også, selvfølgelig. Alle disse dagene som ellers gjerne forsvinner som sandkorn mellom fingrene mens vi basker oss trøtte i dagliglivets sandtak. Eller av og til strand. Som Olav H. Hauge skrev i et dikt: “Det går an å leva i kvardagen, med”. Ha en fortsatt sommersolstrålende dag! :-)

Leave a Reply