Dag Eigil om kreativ bruk av shampoo

Utrolig nok, men dog sant: I studietiden var Dag Eigil stundesvis på de skrå bredder i forbindelse med diverse studentrevyer.  Men uansett, i forbindelse med revypremierer skulle det selvsagt avholdes en skikkelig premierefest, og undertegnede var med i arrangementskomiteen for dette.  Ved gjestenes ankomst skulle det serveres en velkomstdrink bestående av grønn likør, og det kreative elementet her var at det i ett av glassene ikke var likør, men grønn furunålsshampoo.  Man antok at den som fikk dette, ville kjenne det på lukten, og deretter holde en improvisert tale.  Gjestene ramlet inn etter et durabelig vorspiel, og grep glassene.  Han som fikk shampooen, var ikke særlig forsiktig, MEN HYLTE DEN RETT NED!  Vi erindrer at han ble temmelig dårlig, og at han brukte store deler av kvelden inne på toalettet før han kom seg hjem, rimelig forbanna.  Og så kommer kommentaren fra en festlig sjel: "Ha det godt! En annen gang får vi vel by på en eggeshampoo i stedet…?"

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
improvisert, revy, shampoo, studietiden, tale

14 comments


 1. Magen tåler dårlig såpe…på innsiden:)

  Urk!!!

 2. avatar Dag Eigil

  Han var ikke så spesielt blid, nei. Men vi andre lo. Skadefryd,vettu… :-)

 3. He he he, straffer seg å være tørst.

 4. avatar Dag Eigil

  Han fikk seg kanskje en indre renselse!

 5. Haha, i russetiden byttet vi ut spriten til noen kamerater med såpeboblevann 😉 De merket ikke noe, men tømte innpå. Neste dag spurte vi dem om hvordan natten hadde forløpt, hvorpå han ene svarer at joda, greit nok, men den spriten han drakk måtte det være noe rart med, for det skummet da han kastet opp 😉
  Jeg har *nesten* ikke dårlig samvittighet :)

 6. Huff, minner meg på da et vennepar giftet seg. Noen bekjente fylte vann i boblebadet,helte zalo (MYE zalo)oppi, og satte i gang boblene…. Resten kan vel de fleste tenke seg.. Grøss…

 7. avatar Dag Eigil

  Temmelig betegnende at de ikke MERKET noe under selve drikkeprosessen…:-)

 8. avatar Dag Eigil

  Nok skum til å skumlegge hele badet, minst… Dårlig spøk, kanskje… 😉

 9. Ja, ikke lurt… Ble ikke så mye romantikk på de nygifte…:)

 10. avatar Dag Eigil

  Look on the bright side: Godt å komme i gang med gode, huslige plikter, også… :-)

 11. Joa, men tror nok kanskje de kunne ha tenkt seg å vente med det til neste morgen…Ikke så gøy når mannfolk med rare maskiner må innvadere badet ditt på bryllupsnatta. Men, brudemannen fikk tatt hevn.. Vil du høre hvordan? Huff…

 12. avatar Dag Eigil

  Vi venter på svar… spennende… :-)

 13. Hei igjen. Sovnet i går, gitt.
  Hevnen ble ille, for å si det sånn. Fyren med zaloen skulle ha utdrikningslag. Han ble temmelig brisen, etter ørti drinker. Han våknet opp på toget, med gips på to armer, uten bukse og uten penger. :)

 14. avatar Dag Eigil

  Heftig, virkelig heftig! Og så kan man jo lure på hva han gjorde da han våkna opp, og hvordan han taklet situasjonen, blakk, naken, gipsa og fyllesjuk… :-)

Leave a Reply