Dag Eigil om å ha ketchup på pølsen

I vårt lille hjørne for erindringer fra de glade studentdagene kommer vi plutselig i hu en aldri så liten episode fra dusjen.  Vi stod i dusjen på høyskolen og renset vårt legeme i ensom majestet, da en annen fyr, en flåkjeft av en bergenser, kommer inn.  Han setter i gang å dusje, og praten går.  Så kommer det inn en tredje,seriøst utseende person, bærende på en stor flaske med knallrød shampoo.  "Å jasså", smeller det fra bergenseren, "SKA DU HA KETCHUP PÅ PØLSÆÆÆN?"  Surt blikk fra den seriøse, fliring og latter fra oss.  Han setter i gang med hårvasken.  "Å, no skjønner eg! HAN SKA HA KETCHUP PÅ KJØTTKAKEN I STEDET..!" Hvis blikk kunne drepe…

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
dusjen, høyskolen, ketchup, legeme, shampoo

12 comments


 1. avatar Dag Eigil

  Ja, man kan ha mye gøy med shampoo. Kommer snart med et nytt innlegg om kretiv bruk av dette… :-)

 2. Hehehe…. Den var god:))

 3. avatar Dag Eigil

  Takker og bukker…det kommer mer… :-)

 4. Hahahahaha…

  Fikk litt asossiasjoner til Bergen jeg-
  Stein Oscar Magel Paus Andersen, you know…

  Steike bra!!
  Ketchup på pølsen, hahaha…

 5. avatar Dag Eigil

  Stompa, ja…! :-)

 6. Snart søttnemai..og ånkli håttdåggs med kætsjup:) Hurra!!!

 7. avatar Dag Eigil

  Shampoo for seg og ketchup for seg… :-)

 8. avatar Dag Eigil

  Ja, det er mye å se fram til når det er mai og allslags.. :-)

 9. avatar Dag Eigil

  Enkelte mennesker har liten sans for humor, spesielt nakenhumor i dusjen… 😉

Leave a Reply