Mannen som var så snill at man kunne melke ham!

De fleste av oss har nok opptil flere ganger vært skikkelig flau, på egne eller andres vegne.  Vi erindrer i så måte en episode fra vår grønne ungdom.  Det var familieselskap der hjemme i barndomsheimen på øya, og rundt bordet satt det tanter, onkler, besteforeldre, noen gamle naboer, etc..  Plutselig var det snakk om en mannsperson som de fleste rundt bordet kjente til, en for alle formål helt vanlig og sikkert likandes person, som hadde gjort både det ene og det andre av gode gjerninger for sine medmennesker.  Så sier faderen i all sin troskyldighet: "Ja, han er så snill AT MAN KUNNE MELKE HAM"!  Han enset nok ikke implikasjonene av det han sa.

Plutselig taushet rundt bordet.  Kremting, skraping med føtter, kikking på hverandre.  Voldsom flauhet på faderens vegne.  Moderen så ut som hun helst hadde lyst til å falle igjennom gulvet.    Skikkelig flaut, med andre ord.  Men det var nok sikkert en skikkelig snill mann.  Skal ikke se vekk i fra at det finnes mange menn som er så snille.  Og hvem vet, kanskje det kan hende at vi er så snill selv, også.

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
episode, flau, ham, kremting, melke, skikkelig, snill, taushet

12 comments


 1. Hehe, mange menn er så snille at man kan melke dem. Oftest av kvinner.

 2. avatar Dag Eigil

  Og da er de skikkelig snille, også. De fungerende budeiene, også. 😉

 3. He he he, jeg er glad jeg ikke var der, for her tror jeg ikke jeg hadde greid å holdt kjeft :-)
  Ingen pinlig stillet da, men pinlig kunne det nok blitt. Flirer rått her 😉

 4. Jeg hadde ledd rått.

 5. Jeg hadde bokstavelig BOBLET over!;o)

 6. avatar Dag Eigil

  Ja, slik er livet. Heftig feiring i dag, kommer tilbake med mer i morgen…

 7. avatar Dag Eigil

  Man var jo ung og flau i de dager… :-)

 8. avatar Dag Eigil

  Knis…flir… :-)

 9. avatar Dag Eigil

  Eller skal man si “no milk today…?”

 10. En eller annen burde jo bare gått ut og hentet inn bøtta og bedt om en demonstrasjon?

  Da hadde det blitt stille da!

 11. avatar Dag Eigil

  Ja, det kan man si! :-)

 12. He-he, det hadde i hvert fall blitt til fløte i kaffen 😉

Leave a Reply