Selv høflige og pyntelige mennesker titter på naturen

Når vi skal være ærlige mot oss selv, og det skal vi jo være sånn en gang i blant, så kan vi ikke nekte for at vi stundom har kastet vårt blikk i retning av de kvinner vi har innenfor vårt synsfelt.  Spesielt i situasjoner preget av venting og tidsspille, eller i forbindelse med våre nesten daglige spaserturer igjennom byens parker, gater og streder.  Det har sågar vært situasjoner der vi har begynt å kategorisere kvinnetyper, gruppere dem inn i kategorier som "kjerring", "hjemmeværende", "karrierekvinne", "kvinnelig martyr som bærer verdens synder på sine skuldre", "bondetuppe", eller rett og slett "attraktiv".  Selv gentlemen gjør slikt uten blygsel, og vi har våre mistanker om at også kvinner driver med denne etter måten uskyldige sporten, da gjerne med menn som målgruppe.  Nå, ved hjelp av moderne, elektroniske kommunikasjonsmidler, herunder vgb, har vi fått våre forsiktige mistanker bekreftet.  Det gir en fin følelse for oss pene og pyntelige herrer med god oppdragelse, høy moral, lutter gode hensikter og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet.

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
bondetuppe, høy, kategoriserer, kvinner, moral

6 comments


 1. Dette er et gullkorn! tommel:)

 2. Vi takker…
  Høflig hilsen,
  Dag Eigil :-)

 3. He he, nei en blir da ikke blind selv om en er anstendig :-)
  Morsomt å gjette litt på hva de driver med og hvem de er, alle disse som vi møter på vår vei.

 4. avatar Dag Eigil

  Nei, det er jo lov å bruke øynene, og muligens også hjernen, og nyte synet av det som finnes i naturen.. :-)

 5. Øynene brukes de… tankevirksomhet er det også innimellom 😀

 6. avatar Dag Eigil

  Og det er jo i hjernen de beste bildene oppstår.. :-)

Leave a Reply