Om å pisse samfunnet ei krone fattigere

Her en dag mens vi vandret omkring i byens gater og streder etter et presumptivt kurant rustfjerningsmiddel, ble vi med ett overfalt av en ubendig trang til å tre av på naturens vegne.  Hvilket her utlagt betyr å pisse. Vi tenkte jo at her, i denne antatte sivilisasjon, skulle disse ærender være relativt enkle å besørge.  Så vi skred hen mot en  i alle fall før i tiden velrenommert butikk, nær hurtigbåtterminalen.   Apropos hurtigbåtterminalen, vi var der også.  For å pisse.  Det skulle ha kostet oss en krone.  Vi kjørte det gamle trikset, nemlig å vente litt.  Ganske riktig.  Best som det var ble døra puffet opp, fra innsiden, altså fra den sfære som rommer de installasjoner som i dagens samfunn anses som nødvendige receptaculii for kroppens avfallsprodukter.  Det var en lettet, og for oss lettelsens person som var på vei ut.  Behendig grabbet vi fatt i døren, steg inn, pisset og gikk ut igjen.  Kan man si at vi pisset samfunnet ei krone fattigere på denne måten?  Og så gikk vi til butikken.

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
hurtigbåtterminalen, pisset, rustfjerningsmiddel, samfunnet, vandret

8 comments


 1. Ei krone, det var alt for billig. Selv så bruker jeg å gå der det koster 5 kroner. Tenk på det du, å pisse samfunnet 5 kroner fattigere.

 2. Betale for å slå lens?

  …det hadde jeg glatt gjordt på utsia av døra he..he..

 3. avatar Dag Eigil

  Vel, mannfolk skal jo ha NOEN fordeler, da. Men poenget er jo at det av og til kan lønne seg å vente bare litt til… :-)

 4. avatar Dag Eigil

  Da kunne det fort blitt dyrere. Akk ja, disse pissebøtene har antatt drakoniske proporsjoner.

 5. avatar Zohre

  *
  Takk for besøk av “Mine brilleglass”.
  Som du sier er det helt riktig :

  “..det av og til kan lønne seg å vente bare litt til… :-)..”

  takk
  zohre

 6. avatar Dag Eigil

  Litt venting trenger ikke å være av veien, nei. Spesielt dersom man venter på noe godt.
  :-) Har for øvrig stor sans for “Mine brilleglass”.

 7. Du vaska vel lanketankene før du gikki butikken vel (‘o’) ?

 8. avatar Dag Eigil

  Vi er en renslig og for alle formål pyntelig person, som ikke kunne tenke seg å forlate toalettet uten å vaske pusselankene. Vi kunne for den del godt finne på å vaske hendene både før og etter toalettbesøket… :-)

Leave a Reply