Til dere som panter tomgods

Hvorfor er så irriterende mange av dere simpelthen nødt til å vente til kjeller og muligens også garasje er smekkfulle av tomgods før dere endelig kreker dere fram til butikkenes panteautomater med fulle søppelsekker og proppfulle trillevogner?  Og så står dere der og stapper inn flasker og bokser ad infinitum, som oftest helt til maskinen skjærer seg, og gir blanke f… i oss som kommer med en bærepose eller to?  Hvorfor må dere la det gå måneder og år før dere gjør deres tomgodsmessige plikt for miljøet og resirkuleringen? Vi bare lurer….

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
garasjen, irritrende, kjellere, panteautomater, proppfulle, simpelthen

10 comments


 1. Vi som jobber i butikk lurer også…

 2. De vil vel ha mye penger på en gang da, i steden for å få litt oftere.

 3. avatar Dag Eigil

  Tviler ikke et sekund på det! Det er vel også butikkpersonalet som til stadighet må slippe det de holder på med, for å få i gang panteautomatene igjen!

 4. avatar Dag Eigil

  Du har kanskje et poeng der. De har muligens hatt noen fester i det siste…? :-)

 5. Ehhh, altså.. har tenkt å gjøre det oftere, men kommer aldri så langt. Når det blir så fullt at jeg ikke kommer forbi så bare må jeg jo. Og da tar jeg alt på en gang. Men til mitt forsvar, jeg har aldri fyllt opp handlevogner i flertall, kun en…

 6. Er helt enig med deg, det der er sinnsykt irriterende… jeg og typen tar med toppen (og da er jeg drit flau) en søppelsekk… og gjør det så kjapt som mulig (den søppelsekken skjeddde en gang aldri igjen).

  men var en gang i sverige og en der hadde med seg 5 søppelsekker… fulle…
  holdt på å dø, og ingen fikk komme forran han.

 7. avatar Dag Eigil

  Kun en handlevogn om gangen? Vel….det får passere… :-)

 8. avatar Dag Eigil

  Ikke helt bra med slike, nei. Man kan lure på om enkelte mennesker kun panter flasker hvert skuddår! Ha en fortsatt fin dag, uten for mye tomgods.. :-)

 9. Jeg er av dem som venter til boden er så full at alt ramler ut når du åpner døra.

  Hvorfor, spør du? Fordi jeg er lat, svarer jeg.

 10. avatar Dag Eigil

  Aha! Plausibel forklaring, på ærligste vis! Slikt står det respekt av. :-)

Leave a Reply