Dag Eigil om datakrasj i moden og moderne alder

På tross av at enkele muligens vil bestride det, vil vi påstå at vi er en relativt moderne og oppegående person, tross moden alder.  I alle fall var vi både oppegående og oppestående inntil for kort tid siden…men nok om det.  Livet har så menn sine sider, selv for modne mennesker. Men sånn på stående fot, eller rettere sagt, på sittende bak, må vi bare melde pass når datasystemet her på jobben bryter sammen.  Det er rett og slett imponerende hvor lite man da får gjort.  But not to worry, systemansvarlig har funnet løsnngen, og varslet adekvate tiltak.  Det vil nemlig bli etablert redundans i antall domenekontrollere, og mailserver er styrket med ny og bedre maskin!  Comprendo, folkens? Ikke det?   Etter en del nødvendig tankevirksomhet, har Dag Eigil imidlertid funnet ut av problematikken.  Det bedrives for mye dans blant domenekontrollerne!  Og det er ikke en hvilken som helst dans disse latsabbene og unnasluntrerne soser bort tiden med.  Her snakker vi ikke om en enkel jenka en gang i blant, ei heller fugledansen.  Ikke en gang en sivilisert, engelsk vals eller en middelaldersk pavane.  Nei, her snakker vi om selveste redundansen, en dans hvis blotte navn indikerer dens overflødighet i en tidsalder preget av krav til effektivitet, styrking, utvikling, forbedring og endring.  Og vi vet jo alle hva overdreven overflødighetsdans i dunkle lokaler kan føre til, nemlig enda mer dans!  Kanskje til og bruk av runebommer! Tenke seg til, her bedriver disse hersens domenekontrollerne på med ørkesløse fysiske utskeielser, med heftig redundans og tilhørende spetakkel.  Er det så å forstå at domenekontrollerne blir så opphengt i redundansen at de rent ut glemmer å reparere disse for alle formål utmerkede innretningene?  Skal vi andre hardtarbeidende intellektuelle virkelig finne oss i at disse åndspygmeene redundanser vekk store deler av sin arbeidstid, i stedet for å arbeide ”i sitt ansikts sved”?   En mann sa en gang at sex for en stor del er klanderverdig, da det kan føre til dans. Og når vi ser hva disse domenekontrollerne for tiden bedriver, vil vi nå på det sterkeste oppfordre de tydeligvis seksuelt frustrerte domenekontrollerne til sporenskrevs å skride til det foretrukne seksualobjektet, og slutte å kaste bort tiden med redundans! Ellers har vi stor sans for følgende replikkutveksling mellom nordmann og svenske: ”- Jeg er intellektuell!”  ”- Inte jag heller!”  Vi vil ellers ønske samtilge en dag preget av kraftfull åndelig potens, hvilket ikke må forveksles med stiv nakke….  

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
datakrasj, domenekontrollerne, mailserver, redundans, sporenskrevs

5 comments


 1. avatar Bjadre

  Ikke helt bra med denne kontrollerdansen, nei. Blir ikke mye gjort da.

 2. avatar Dag Eigil

  Annet enn å danse videre? :-)

 3. Hehehe :D)))))
  Den dansen ja…. den kan føre til så mangt :D)))))

 4. avatar Dag Eigil

  Ja, det er sannelig ikke fritt! Heftige greier for oss i moden alder.. :-)

Leave a Reply