Om menn og rynker

Hos menn pleier rynkene først å komme på forhuden

hørte vi fra kafebordet

når de blir eldre

sprer de seg videre ut over kroppen¨

til slutt når de ansiktet

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
ansiktet, eldre, forhuden, menn, rynker

7 comments


 1. Rynkene tar manndommen først? må være hardt akkurat det der 😉

 2. avatar Dag Eigil

  Ja, det gjelder jo å holde på ungdommen. Den berømte hudkremen med mineraler fra Den blå lagune som fås kjøpt her på Island skal visst være foryngende og generelt helsebringende..
  Ha en fin kveld! :-)

 3. He he he, den var konge. Dagens latterkule :-)
  (snille gubben likte den av en eller annen grunn ikke like godt)

 4. avatar Dag Eigil

  Ja, det gjelder jo å ha litt selvironi, spesielt for oss mannfolk! Gode ønsker om en forsatt fin dag og helg fra Dag Eigil. :-)

 5. Men vi vet ikke helt om det er sant…

 6. Det er sant. Men det gjeld å leggja på seg etterkvart som huda vert lausare. Eg fylle ut huda mi perfekt med fætt. Glatt som ei ungmø

 7. Det kan vera ein strategi, ja. Og me må tilstå at me har nytta nett den der strategien i fleire år. Reine Buddha-buildinga, om du skjønar. Så no lyt med til med å slanka lekamen att. Skal sjå det vert mykje ro…eh, rynker av det!
  :-)

Leave a Reply