Dagens merkelige sykdom: Misoneisme

Her forleden ble vi fortalt at det faktisk finnes en sykelig tilstand som heter misoneisme.  Ifølge vår utmerkede, elektoniske ordbok, en stadig glede og kilde kunnskap og inspirasjon. betyr misoneisme, eller misoneismus, "sykelig uvilje overfor nye ideer, ja, alt som er nytt, OG BEKJEMPELSE AV DETTE!  Not bad!  Da må det sannelig være mange misoneister som går løs der ute.   Psykologene kan gå lysende tider i møte.  Hva, misoneist, vi?  Neida, nei vet dere hva, Dag Eigil er sannelig åpen for det meste…eh. hvor ble det av den esken med uinnspilte kassetter…? 

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
bekjempelse, ideer, misoneisme, sykelig, uvilje

2 comments


  1. avatar Ostepilten

    Jeg må visst være misoneist, har den samme kjerringa ennå!

  2. Vi forstår deg på en måte veldig godt… :-)

Leave a Reply