Våren igjen…

Ja, nå e det vår,

eg kjenne det på meg.

Det kribla å klår

så eg konne flå meg,

for nå e det vår!

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
kjenne, meg, , vår

6 comments


  1. Ja det er det.. endelig.. i dag er det så fint vær og greier =. Snødde litt igår da, men satser vel på at det var siste gang på en stund…

  2. Ja, endelig vår, og det er på tide! Ikke det at det er plagsomt mye og hyppig snø her i byen, men det er dette mørket, da, og all sørpa, etc.. Hmmm. Faktisk litt sol i dag. Not bad! Ha en fin dag forsatt. :-)

  3. Vår er årets høydepunkt! Her jeg bor blomstrer trær og blomster. Kan ikke bli bedre! :-)

  4. avatar Dag Eigil

    Tiltredes! Ha en fornydelig vårhelg! :-)

  5. hehe.. jeg har samlet deg inn til samlesiden min.. likte det!

  6. avatar Dag Eigil

    Takker og bukker.. :-))

Leave a Reply